Tuesday, 15 June 2021
A+ R A-

“Een zomer met jou" is de titel van de nieuwe single van Moniqe. Het resultaat is een vrolijke productie waarin een mix van schlager/feest is te horen.

 

 

Hallo allemaal! 

Ik ben uitgenodigd om op te treden tijdens de Feestweek in het Oostenrijkse Brixental van 15 t/m 22 maart! Ga jij met mij mee naar de wintersport, dagelijkse uitjes en uiteraard Après-ski met heel veel gezelligheid en Nederlandse artiesten?

Image Gallery

Vanaf 13-11-2013 is Monique aangesloten bij Feestartiesten.nl en is zij met haar nieuwe single "Amor" de eerste artiest die uitkomt onder hun nieuwe label "Plug & Play Records".

Image Gallery

Op Zondag 29 September 2013 wordt een Hollandse avond georganiseerd door Stichting "Eentje - nog", een actie voor Kika. Deze avond zullen vele artiesten voorbij komen waaronder Jannes, Bouke, Rob Zorn, Frank van Etten enz.

"Kus me, kus me" is een fris uptempo nummer met schlagerpop klanken en een pakkende tekst. De single is de eerste in een reeks van nieuwe meer in dezelfde stijl liggende muziekwerken en is geproduceerd door Jeroen Dirksen in de World Vision Studios.

Image Gallery