Tuesday, 15 June 2021
A+ R A-

Feestweek Brixental Featured

 

 

Hallo allemaal! 

Ik ben uitgenodigd om op te treden tijdens de Feestweek in het Oostenrijkse Brixental van 15 t/m 22 maart! Ga jij met mij mee naar de wintersport, dagelijkse uitjes en uiteraard Après-ski met heel veel gezelligheid en Nederlandse artiesten?

 

Brixental is een skigebied dat bestaat uit de drie dorpen Westendorf, Brixental en Kirchberg. In samenwerking met het plaatselijke VVV zijn wij verzekerd van een goede en centraal gelegen accommodatie die standaard is ingedeeld op logies en ontbijt. 

 

Je kan reserveren voor de hele week, maar ook voor een midweek! Het kan al vanaf €299,- p.p. op basis van logies en ontbijt ( sleep Only 199,- ). Dit is met eigen ervoer naar Oostenrijk en dat valt best mee. Het is slechts 800 km rijden. Busreizen vanaf 579,- p.p. Met luxe touringcars voorzien van de laatste moderne voorzieningen standaard ingedeeld op Royal Class opstapplaatsen door geheel Nederland. Vliegreizen vanaf € 579,- p.p. Vluchten vanaf Amsterdam - Rotterdam/Den Haag - Eindhoven en Groningen inclusief retour transfer van Innsbruck - Salzburg - München

 

Naast de vele artiesten is de media ook volop aanwezig zoals RADIONL, TV Oranje, Weekblad Party enz. Daarnaast worden er ook TV opnames gemaakt in de sneeuw. Het vervoer naar de locatie van de opnames is GRATIS voor jullie. Op die locatie maakt RADIONL ook een live-uitzending, waar jij misschien wel de groeten kunt doen naar het thuisfront of een verzoekje aan mag vragen.

 

Meer dan 60 Nederlandstalige artiesten zullen optreden en je kan het allemaal meemaken op verschillende Locaties in en buiten het Brixental.

 

Het lijkt me geweldig en gezellig om dit met een groep samen met jullie te beleven!

 

Image Gallery